Decor element Decor element
Title
1 2 3
1 Период на състезанието

Можеш да се регистрираш и да запазиш мястото си в състезанието от 15 ноември! Ще бъдеш въвлечен в състезанието между 15 ноември и 31 декември 2021 г., като през това време ще можеш да покажеш суперсилите си и да спечелиш една от заложените награди.

2 Разбери в коя група ще си

Тъй като битката трябва да бъде равнопоставена, създадохме три войски и всяка ще се бори за конверсиите на различни фронтове. Ето кои са те:

Well Equipped: Ще усетиш вкуса на афилиейт комисионите, ако си регистрирал между 10 (десет) и 100 (сто) одобрени конверсии между 11 ноември 2020 г. - 1 ноември 2021 г.

High Tech: Ще бъдеш забелязан, ако си регистрирал между 101 (сто и една) и 1000 (хиляда) одобрени конверсии 11 ноември 2020 г. - 1 ноември 2021 г.

From the Future: Ако си регистрирал над 1000 одобрени конверсии между 11 ноември 2020 г. - 1 ноември 2021 г., ти си сред бойците в тежка категория, които използват целия маркетингов арсенал, за да получават продажби от друга Вселена.

3 УМНОЖАВАНЕ НА ТОЧКИТЕ

СУПЕРСИЛА: Избери един от героите в играта, регистрирай се и удвои точките си в „Sale Wars”. Ако рекламираш продукти или рекламодатели от съответните категории, ще увеличиш точките си от всяка одобрена конверсия, отговаряща на условията.

POWER Рекламодатели: В допълнение към удвоените от суперсилата точки, можеш да увеличиш точките си, рекламирайки POWER Рекламодателите. Виж кои рекламодатели могат да ти донесат между x4 –х8 точки за конверсия на страница 2 по-горе.

Счита се, че всяка одобрена хиперконверсия, регистрирана от продажба или лийд, ще отговаря на условията и ще ти донесе 1 точка в общата класация, ако е на стойност не по-малко от 5 лева.

4 ЕЛИМИНАЦИЯ

В зависимост от групата, към която принадлежиш, можеш да бъдеш елиминиран от състезанието в следните случаи:

Well Equipped: Ще напуснеш състезанието, ако не регистрираш одобрени конверсии в продължение на 10 (десет) последователни дни по време на Кампанията или ако не регистрираш минимум 3 (три) одобрени конверсии от поне 3 (три) различни рекламодатели по време на цялата Кампания.

High Tech: Ще напуснеш състезанието, ако не регистрираш одобрени конверсии в продължение на 5 (пет) последователни дни по време на кампанията или ако не регистрираш поне 5 (пет) одобрени конверсии от поне 5 (пет) различни рекламодатели през цялата Кампания.

From the Future: Ще напуснеш състезанието, ако не регистрираш одобрени конверсии в продължение на 3 (три) последователни дни по време на кампанията или ако не регистрираш поне 7 (седем) одобрени конверсии от поне 7 (седем) различни рекламодатели в рамките на Кампания.

POWER Рекламодатели

Power Рекламодателите могат да умножават точките ти в „Sale Wars“ за всяка отговаряща на условията хиперконверсия.

Fashion Days
x8
The Body Shop
x4
Timer
x4

НАГРАДИ

Well Equipped

1-во място:
500 EUR

2-ро
място
300 EUR
3-то
място
  200 EUR
eMAG Premium 500 EUR
High Tech

1-во място:
1000 EUR

2-ро
място
  500 EUR
eMAG Premium 1000 EUR
From the Future

1-во място:
1500 EUR

eMAG Premium   1500 EUR

Sponsored by: